Zoeken naar betekenis incentive

betekenis incentive
Incentive 9 definities Encyclo.
de incentive zelfst.naamw. Uitspraak: n'sntf' Verbuigingen: incentives meerv. beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Jaar van herkomst: 1984 GVD.
eiken boomstamtafel
Gebiedseconomie Incentives Incentive.
Alleen begrippen Gehele Site. Home / / / Begrippen / Incentives Incentive. Incentives zijn door eigenaren van commercieel vastgoed verleende kortingen op huurcontracten die dienen als prikkeling om een potentiƫle huurder te contracteren, danwel een zittende huurder bij afloop van het contract te behouden en het contract te verlengen.
nilfisk
Incentives Huurdersland Uw Zakelijke Huuradviseur.
Inrichtingsbijdragen incentive, een andere manier om een huurder te compenseren voor de verhuizing of het naar eigen smaak inrichten van de bedrijfsruimte. Cash refund, incentive, een huurder ontvangt een bedrag als ze een huurovereenkomst aangaat. Dit kan een samenstelling zijn van bovenstaande incentives die in een contante/liquide vorm gegeven worden.
verschil boiler en cv ketel
Betekenis-definitie incentive fee: Veelvoorkomende vorm van beloning voor de beheerder van een DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
De hoogte van de beloning is afhankelijk van het behaalde rendement. Op basis van de incentive fee ontvangt de beheerder een vast percentage van de winst, waarbij meestal sprake is van een hurdle rate een minimaal rendement dat overtroffen moet worden voordat de manager een beloning ontvangt.
SEO - SEA
incentive Nederlands woordenboek Woorden.org.
Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 65% van de Nederlanders en 75% van de Vlamingen het woord incentive. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.
Betekenis Incentive.
premie Bron: nl.wiktionary.org. Gratuity, either in cash or in the form of a trip or unique experience, with the aim of motivating or rewarding employees, customers or suppliers for their performance, goals reached, or loyalty. Betekenis van Incentive toevoegen. NSFW / 18.
Incentive Beloning verkoopresultaten Stimuleren actie Sales management.
Echter, een incentive wordt op een gelijk moment ingezet voor alle verkopers van een product, team of afdeling. En iedereen dient even grote kansen te krijgen om de incentive te realiseren. de targets voor de incentive gewoon los laten van de reguliere targets.
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie. Een uit dieronderzoek bekend fenomeen is incentive contrast. Als dieren grote beloningen gewend zijn en dan wordt overgestapt op een kleinere beloning, zullen ze daar niet tevreden mee zijn.
Incentive de betekenis volgens Management begrippenlijst. mail.
Incentive betekenis definitie. Een object, dienst, beloning of iets dergelijks die men iemand in het vooruitzicht stelt, indien hij een gewenst of bepaald gedrag gaat vertonen. De incentive dient tot opwekking van bepaald gedrag. Alles over Incentive. Laatst bijgewerkt: 03-05-2017.
Definitie incentive reis Incentive Direct.
Wij hanteren deze laatste zeer ruime definitie. Onze kant-en-klare incentivereizen maar ook onze maatwerk incentivereizen zijn hiervoor zeer geschikt. De betekenis van een incentive reis: heel interessant voor elke verkoop organisatie! Bekijk hier de voorbeelden van incentive reizen. Incentive Direct, Incentive Travel Tips.
incentive Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
incentive" in het Nederlands. incentive" vertaling Nederlands. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. incentive ook: boost, stimulus. stimulans de aansporing. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Moreover, the real interest level is low enough to offer an incentive for growth.
Een incentive reis naar Stockholm goMICE.
Niet alleen vanwege het schone en vriendelijke imago, maar ook omdat de Scandinavische steden toch een beetje op die van Nederland lijken. Een incentive reis naar Stockholm. Stockholms bekendste wijk is Gamla Stan. Dit is de plek waar de stad in 1252 werd gesticht betekenis: stock blok hout en holm eilandje.

Contacteer ons