Op zoek naar betekenis incentive?

betekenis incentive
Dynamic Travel! Wat is een incentive eigenlijk?
Wat is een incentive eigenlijk? Het is leuk om te zien wat de grote bron en wijsheid Wikipedia zegt over de betekenis hiervan: Een incentive is een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goede dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers.
incentive Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
incentive" in het Nederlands. incentive" vertaling Nederlands. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. incentive ook: boost, stimulus. stimulans de aansporing. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Moreover, the real interest level is low enough to offer an incentive for growth.
Incentives.
We advise domestic and foreign clients on all types of employee share schemes, share or cash bonus arrangements, incentive schemes, salary split arrangements, pension plans and in setting up attractive compensation schemes. Further to this, we advise clients on the effect of corporate transactions on share and bonus arrangements and on their implementation.
Betting on the Moneyline What does it Mean? Odds Shark.
On the other side, the sportsbook is also willing to reward you for taking the underdog, so they give you an incentive to bet on the Orioles. In this case, you would risk 100 in order to win 165 165 on Baltimore.
Incentives Huurdersland Uw Zakelijke Huuradviseur.
Inrichtingsbijdragen incentive, een andere manier om een huurder te compenseren voor de verhuizing of het naar eigen smaak inrichten van de bedrijfsruimte. Cash refund, incentive, een huurder ontvangt een bedrag als ze een huurovereenkomst aangaat. Dit kan een samenstelling zijn van bovenstaande incentives die in een contante/liquide vorm gegeven worden.
Tips voor een geslaagde incentive eventplanner.tv.
Dat kan door bedrijven georganiseerd worden voor medewerkers enerzijds, maar ook voor klanten die een bepaalde target gehaald hebben. En die daarom dan een incentive verdienen. En wat is er dan precies nodig om een incentive echt een geslaagde incentive te maken?
Sales Promotion Intemarketing.
De verkoop komt tot stand door kortingen, incentives, coupons, rebates, sampling, contests, demonstraties etc. Sales promotion maakt een onderdeel uit van één van de vier hoofdgroepen promotiemogelijkheden en is dus een belangrijk onderdeel van promotie, promotiemix en de marketingmix. Een synoniem voor Sales Promotie is verkoopbevordering.
Home Two Travel.
Een incentive is één van de meest effectieve manieren om onverdeelde aandacht, motivering én waardering te geven en krijgen. Wij verrassen en inspireren je graag. Wil je op de hoogte blijven middels de nieuwsbrief van UNIGLOBE Two Travel? Neem contact op.
Financial incentives Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
die hier genoemd worden, hebben een beperktere betekenis en zullen de armoedeval en het stimuleren van werk niet direct dat effect geven." Financial incentives should, as a matter of principle, be provided by the Member States, in accordance with the principle of subsidiarity.
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie. Een uit dieronderzoek bekend fenomeen is incentive contrast. Als dieren grote beloningen gewend zijn en dan wordt overgestapt op een kleinere beloning, zullen ze daar niet tevreden mee zijn.
Incentive 8 definities Encyclo.
motiverende, stimulerende beloning Woordfeit: Incentive is begin jaren tachtig vanuit het Engels in het Nederlands terechtgekomen. Van cadeaubonnen en geld tot reisjes incentive tours, musicalarrangementen en cursussen: incentives zijn een beloning om iemand te stimuleren en te motiveren, bijvoorbeeld tot de aankoop van een produc.
Organinseer incentive reis Global Event Management Incentive bureau.
De letterlijke betekenis van incentive is prikkeling, motivatie. Bedrijven organiseren incentive reizen om hun medewerkers, dealers, klanten of zakenrelaties te belonen, te motiveren en te activeren. Voor bedrijven is het namelijk van groot belang om deze relaties te onderhouden en te versterken.

Contacteer ons