Zoeken naar drijfveer definitie

drijfveer definitie
Drijfveer 8 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. waarom je het doet vb: hij studeerde hard, want zijn drijfveer was: dokter worden. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/worddrijfveer.: de drijfveer zelfst.naamw. Uitspraak: drifer Verbuigingen: drijfveren meerv. wat je tot iets brengt Voorbeelden: Ambitie is zijn drijfveer om hard te werken, Kostenbesparing vormt de belangrijkste drijfveer om over te schakelen op.
klantvriendelijk
Drijfveer NORA Online.
Kennismodel Kennismodel NORA. Definitie Een drijfveer is iets dat in een organisatie de interne en externe partijen die met elkaar verbonden zijn om de gegevensverwerking tot stand te brengen, bijvoorbeeld overheidsinstanties en de samenwerkende partners in een keten en bijvoorbeeld ook commerciële partners aan wie een verwerkersovereenkomst wordt voorgelegd.
piaggio
Drijfveer betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
De voornaamste drijfveer van grensoverschrijdende, georganiseerde criminaliteit is financieel gewin. De conclusie luidt dus dat er inderdaad een economische drijfveer is om de uitvoer van andere derde landen naar de winstgevender markt van de Gemeenschap te verschuiven, indien de geldende maatregelen worden ingetrokken.
tanden bleken utrecht
Drijfveer de betekenis volgens Maj de Bruijn. mail.
Drijfveer betekenis definitie. Het woord drijfveer kan gebruikt worden om te verklaren waarom iemand iets doet. De drijfveer is in dat geval de motivatie om door te gaan en een bepaald doel te bereiken. De doelen en drijfveren zijn voor iedereen anders, maar de meeste mensen hebben er wel mee te maken in hun leven.
drijfveren
DRIJFVEREN definitie Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Woorden. Nieuw verschenen: Lingua van Gaston Dorren!
Promotie pennen
Drijfveren, wat vind ik belangrijk.
Autonomie: onafhankelijkheid en zelf beslissingen kunnen nemen.; Zekerheid: zekerheid op lange termijn is belangrijk, zoals een pensioen, vast inkomen en eigen huis waar je lang in kan blijven wonen.; Status en prestige: indruk of aanzien is belangrijke drijfveer, bijvoorbeeld via geld of een specialisatie.;
e
Drijfveer ArchiXL referentiearchitectuur.
Definitie Een drijfveer is iets dat in in een organisatie veranderingen teweegbrengt, motiveert en drijft. Primaire categorie Drijfveren. Overige categorieën CategorieArchiMateconcepten: CategorieRationale-elementen.: Bron ArchiMate 2.0. Toegestane relaties vanuit dit elementtype. Vertrekpunt Elementrelatie Eindpunten. Drijfveer, Analyse, Doel, Eis, Principe, Beperking, Waarde. Drijfveer, Analyse, Doel, Eis, Principe, Beperking, Waarde.
drijfveer definitie Nederlands.
drijfveer in Nederlands. vertaling en definitie drijfveer, woordenboek Nederlands-Nederlands online. Show declension of drijfveer. noun feminine drijfveer f plural drijfveren, diminutive drijfveertje n. Voorbeeld zinnen met drijfveer, vertaalgeheugen. Vaak zijn er aanwijzingen die wijzen op innerlijke drijfveren van een persoon.
Is macht een drijfveer in uw functie of loopbaan?
Is macht een drijfveer in uw loopbaan? Is macht een drijfveer in uw carrière of loopbaan? Hebt u graag zeggenschap over anderen of hebt u graag invloed op de situatie? Merkt u dat u graag wilt dat er gewerkt gaat worden zoals u wilt dat er gewerkt moet worden? Wat is macht precies? Macht is een omstreden woord wat tal van negatieve associaties oproept. Maar macht hoeft niet negatief te zijn per definitie.
Drijfveer Betekenis Definitie Verklaring en Synoniem voor Drijfveer.

Contacteer ons