Zoeken naar aanmoedigingspremie

aanmoedigingspremie
AIHP Vlaamse Aanmoedigingspremie.
You are here: Home / Vlaamse Aanmoedigingspremie. Als je een tijdskrediet of een loopbaanonderbreking neemt, krijg je van de RVA een onderbrekingsuitkering voor de volledige duur van de loopbaanonderbreking. Die uitkering kan aangevuld worden met een extra aanmoedigingspremie van de Vlaamse overheid als je onze opleiding volgt.
Aanmoedigingspremie definitie Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
Aanmoedigingspremie Wit-Gele Kruis.
Je moet een formulier online of op papier indienen bij de dienst aanmoedigingspremies Vlaamse overheid, maximum 6 maanden na het begin van je onderbreking. Een aanmoedigingspremie van de Vlaamse overheid, dit is een maandelijkse forfaitaire vergoeding afhankelijk van de tewerkstelling voor de vermindering en de vermindering zelf, voltijds, halftijds of 1/5.
ABVV Actu Vlaamse aanmoedigingspremie bij zorgverlof Nieuwsbericht.
Wie zorgverlof opneemt, kan daar ook een aanvullende Vlaamse aanmoedigingspremie voor aanvragen zorgkrediet, maar de Vlaamse regelgeving liet niet toe om deze premie toe te kennen voor een periode die korter is één maand. Ouders die één of twee weken zorgverlof opnamen voor een hospitalisatie van een ziek kind, konden dus niet genieten van de aanmoedigingspremie.
BBTK Mechelen Vakbond Nieuws.
Syndicale Premie 2013 PC 202, 311 en 312 17/05/2013. Tussen 15 juni en 30 september 2013 wordt de syndicale premie 2013 uitbetaald aan de werknemers van de handelssector, tewerkgesteld binnen de paritaire comité's' 202 Kleinhandel in Voedingswaren, 311 Grote Kleinhandelszaken en 312 Grootwarenhuizen.
Heb ik recht op een aanmoedigingspremie? Jobat.be.
Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Voor werkgevers Aanmelden. Heb ik recht op een aanmoedigingspremie? De Vlaamse overheid kent in sommige gevallen bovenop de uitkering van de RVA, een aanmoedigingspremie toe aan wie tijdskrediet opneemt.
Aanmoedigingspremie voor tijdskrediet Vlaanderen.be.
U hebt in de privésector al één jaar zorgkrediet gekregen: het is daarna mogelijk om nog twee jaar de aanmoedigingspremie te krijgen in de openbare sector. Krijg ik een aanmoedigingspremie als ik 1 week verlof voor medische bijstand neem voor mijn kind?
Verhuren via sociaal verhuurkantoor, aanmoedigingspremie Gemeente Mol.
Verhuren via sociaal verhuurkantoor, aanmoedigingspremie. Verhuren via sociaal verhuurkantoor, aanmoedigingspremie. Subsidiereglement aanmoedigingspremie voor SVK huurders 2017-2019 goedgekeurd gemeenteraad 20-2-2017 pdf. Vraag hier online je aanmoedigingspremie aan. Een premie die wordt uitgekeerd aan eigenaars die een woning verhuren via Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen.
Aanmoedigingspremie aanvragen kan nu ook online VSOA Onderwijs.
Onderwijspersoneelsleden die hun loopbaan onderbreken of een thematisch verlof in het kader van ouderschapsverlof, verlof voor medische bijstand of palliatief verlof opnemen, hebben hiervoor recht op een onderbrekingsuitkering van de RVA. De onderbrekingsuitkering kan onder bepaalde voorwaarden worden aangevuld met een aanmoedigingspremie toegekend door de Vlaamse overheid. Die aanmoedigingspremie kan nu ook online worden aangevraagd.
Metadata arbeidsmarkt Aantal personen die een Vlaamse aanmoedigingspremie goedgekeurd kregen, naar geslacht en leeftijd Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaandere
De aanmoedigingspremie kon worden toegekend aan.: de werknemer, tewerkgesteld in de Vlaamse privé-sector, die zijn arbeidsprestaties vermindert hetzij via het stelsel van de federale loopbaanonderbreking; hetzij via vrijwillig deeltijds werken vermindering van de arbeidsduur op basis van een CAO inzake arbeidsherverdeling, die in de onderneming is afgesloten of er van toepassing is en die bovendien erkend is door de Vlaamse overheid.;
Hoe mantelzorg combineren met werken?
Die uitkering kan al verscheidene jaren worden aangevuld met een aanmoedigingspremie van de Vlaamse overheid. Naar gelang de sector waar je in werkt, verschilt de regeling. Tijdens de volledige loopbaan kan er maximaal één jaar een aanmoedigingspremie verkregen worden per type loopbaanonderbreking.
Voorwaarden voor de aanmoedigingspremie in de privésector Vlaanderen.be.
U komt in aanmerking voor een aanmoedigingspremie in het kader van opleidingskrediet, als u een opleiding volgt die minstens 120 contacturen stage wordt ook aangezien als contacturen of 9 studiepunten omvat en die aan één van de volgende criteria beantwoordt.:

Contacteer ons