Zoeken naar incentive betekenis

incentive betekenis
Betekenis-definitie incentive: Een stimulans, een prikkel. DFB De Financiële Begrippenlijst.
Zie ook: variabele beloning, financiële prikkel, subsidie, financiële participatie door werknemers, incentive stock plan, incentive stock option, voorwaardelijke aandelen, prestatieaandelen, winstbonus, restricted stock units, voorwaardelijke opties, optieplan, stuntrente, beleidsondersteunende tarieven, perverse prikkels. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties.
ondernemend gedrag
Incentives Jempi Reizen.
Een incentive, letterlijke betekenis is prikkel wordt door een bedrijf georganiseerd met als doelstelling haar medewerkers en relaties te belonen met het behalen van een target of prestatie. Hoe begin je aan een incentivereis? Plant u voor de eerste keer een incentive?
mediation opleiding
Definitie incentive reis Incentive Direct.
Wij hanteren deze laatste zeer ruime definitie. Onze kant-en-klare incentivereizen maar ook onze maatwerk incentivereizen zijn hiervoor zeer geschikt. De betekenis van een incentive reis: heel interessant voor elke verkoop organisatie! Bekijk hier de voorbeelden van incentive reizen. Incentive Direct, Incentive Travel Tips.
leifheit keuken
Incentive Beloning verkoopresultaten Stimuleren actie Sales management.
Echter, een incentive wordt op een gelijk moment ingezet voor alle verkopers van een product, team of afdeling. En iedereen dient even grote kansen te krijgen om de incentive te realiseren. de targets voor de incentive gewoon los laten van de reguliere targets.
elektrische sigaret
Beloning middels incentive is een bezoek aan Business Solutions!
Zoekt u de betekenis van incentive, dan vindt u het volgende.; een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie van verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers. Het woord incentive is een algemene term uit de motivatiepsychologie.
incentive betekenis.
Vertaling van incentive. Engels Nederlands prompt incentive incitement stimulus zn prompt impetus incitement stimulus incentive zn stimulatie v aansporing v prikkeling v prikkel Gerelateerd aan incentive. x contractor vertaling. x incentive reis. x incentive vertalen. x target betekenis. x voorarrest betekenis.
Gratis woordenboek Van Dale.
U heeft gezocht op het woord: incentive. inc e ntive 1 stimulans, aansporing, motief 2 prestatiepremie, toeslag, aanmoedigingspremie. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Incentive de betekenis volgens Management begrippenlijst. mail.
Incentive wat is de betekenis definitie. Een object, dienst, beloning of iets dergelijks die men iemand in het vooruitzicht stelt, indien hij een gewenst of bepaald gedrag gaat vertonen. De incentive dient tot opwekking van bepaald gedrag. Alles over Incentive.
MEETINGS Vind de beste meetinglocaties en eventsuppliers Travel INCENTIVES Destinations.
Betekenis van de sterren. Voordelen van classificatie. Wordt nu lid van MeetingsClub. U bevindt zich hier.: Travel INCENTIVES Destinations. Vaktijdschrift voor professionals en zakelijke betrokkenen in business travel. Klik op de cover hiernaast voor een digiaal bladerbaar exemplaar! TRAVEL INCENTIVES DESTINATIONS is een Nederlandstalig vakblad, in premium-uitvoering, voor professionals en zakelijke betrokkenen in business travel en in de travel business. Elke drie maanden informeert het magazine over mensen, bedrijven, bestemmingen en ontwikkelingen in de boeiende wereld van zakenreizen en reis-zaken. De redactie interesseert zich vooral voor luxere en goedverzorgde reizen, naar bijzondere verrassende en klassieke destinations. TRAVEL INCENTIVES DESTINATIONS is een clustermagazine met de volgende submagazines: Business Travel, over zakenreismanagement, Incentives over incentivereizen, programma's' en projecten, Travelmarket, over aanbieders en ontwikkelingen in de reismarkt, en Destinations over landen en bestemmingen. Verschijnt 4x per jaar. Tot de lezers behorende organisatoren en tussenpersonen bij de samenstelling en het boeken van luxere zakelijke reizen, in reisbureaus, bij grotere bedrijven en instellingen en bij incentive buros en pcos.
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie. Een uit dieronderzoek bekend fenomeen is incentive contrast. Als dieren grote beloningen gewend zijn en dan wordt overgestapt op een kleinere beloning, zullen ze daar niet tevreden mee zijn.
Incentive 8 definities Encyclo.
de incentive zelfst.naamw. Uitspraak: n'sntf' Verbuigingen: incentives meerv. beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Jaar van herkomst: 1984 GVD.
Betekenis incentive My Incentive.
Nu hoeft in de praktijk een incentive reis niet altijd gekoppeld te worden aan output in de vorm van meer omzet, maar het versterken van de teamspirit of uw klantrelaties of vergaren van extra kennis kan ook een aanleiding zijn om een dergelijke reis in te zetten als tool.

Contacteer ons