Op zoek naar event betekenis?

event betekenis
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op event in het Van Dale Rijmwoordenboek.
eventbureau
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: event. ev e nt 1 gebeurtenis, evenement, manifestatie: the normal of: usual course of events de gewone gang van zaken; happy event blijde gebeurtenis geboorte 2 geval: at all events in elk geval; in the event of his death in het geval dat hij komt te overlijden 3 uitkomst, afloop: in the event, he decided to withdraw from the race uiteindelijk besloot hij zich uit de wedstrijd terug te trekken 4 sport nummer, onderdeel.
eventbureau
Event 7 definities Encyclo.
In midi is een event een groep bij elkaar horende databytes. Ander woord voor event is message. Een note-on commando is een event. Een event in een computerprogramma is een gebeurtenis waarop dit programma kan reageren. Het is het besturingssysteem dat aan het programma meldt wat er gebeurd is.
magento events
Event in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Each event contains a header that defines the event kind and the temporal properties of the event. An event except the CTI event typically contains an event payload, which is a NET data structure that contains the data associated with the event.
teambuilding events
Evenement wat is de betekenis en definitie.
Evenement wat is de betekenis definitie. Een evenement is een gebeurtenis die verplaatsbaar is en waarbij muziek, kunst, cultuur, sport, religie, wetenschap of een combinatie van deze centraal staat. Een evenement is in de meeste gevallen publiek toegankelijk, al hebben bedrijven vaak een evenement met een besloten karakter.
Betekenis Event.
Driven EDI: op het moment van creatie of ontvangst te vertalen of toe te passen berichtset. Bijeenkomst van veel geocachers. Bekendmaking geschiedt via de site van Geocaching.com. Betekenis van Event toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18.
Event betekenis en definitie Engels Woordenboek.
I postponed the event. The event made him famous. It was a church event. This is an important event. The event affected his future. The swimming event was called off. He attached great importance to the event. vertaling van event.
event wat is de betekenis en definitie. mail.
event wat is de betekenis definitie. Manifestatie met als doel het merk meer lading te geven. Laatst bijgewerkt: 10-05-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus. Dimitri van Hees. Zij schreven ook. Jonneke van Poelgeest. Wolter Tjeenk Willink.

Contacteer ons