Zoeken naar incentieven

incentieven
Incentieven media.
Wanneer je daar oog voor hebt, zul je bij de voorbereiding van je godsdienstlessen meer aandacht besteden aan de mogelijke incentieven media. Om misverstanden te voorkomen: een incentief is niet bedoeld als een losse vuurpijl om even de aandacht van de leerlingen te vangen. Incentieven staan in de bredere samenhang van gebruikelijke onderwijsleertrajecten.
Slotenmaker
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter tijdelijke motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers, maar evenzeer voor dieren.
LED Lampen
Incentive 8 definities Encyclo.
beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Literatuur Een beloning om mensen te stimuleren aan het onderzoek mee te doen.
nilfisk
incentieven Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van incentieven" in Engels. Zoek incentieven in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. stelt zich achter de initiatieven die de lidstaten hebben genomen om de omzetting van binnenmarktrichtlijnen optimaal te laten verlopen, zoals geschikte incentieven voor de desbetreffende departementen en waarschuwingssystemen ter attendering op de naderende verstrijkdatum van de omzettingstermijn.;
Financiële incentieven en laagbetaald werk. De impact van hervormingen in de sociale zekerheid en de fiscaliteit op de werkloosheidsval in België. Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck.
Financiële incentieven en laagbetaald werk. De impact van hervormingen in de sociale zekerheid en de fiscaliteit op de werkloosheidsval in België. D 2001 6104 01.pdf. Financiële incentieven en laagbetaald werk. De impact van hervormingen in de sociale zekerheid en de fiscaliteit op de werkloosheidsval in België.

Contacteer ons