Meer resultaten voor wat betekent incentive

wat betekent incentive
Incentive 8 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. de incentive zelfst.naamw m./v Uitspraak n'sntf Verbuigingen incentives meerv beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Literatuur Een beloning om mensen te stimuleren aan het onderzoek mee te doen Gevonden op incentive.
noppenfolie praxis
incentive Vertaling Engels-Nederlands.
Vertalingen incentive ENNL something that encourages etc: Hope of promotion was an incentive to hard work. stimulans K Dictionaries Ltd Overige bronnen the incentive animering znw; de aanzet m incentive stimulans aansporend stimuleringsmaatregel Bronnen interglot Trueterm Download IATE European Union 2017 Voorbeeldzinnen met incentive Voorbeeldzinnen laden Synoniemen EN: bait.
goedkope boomstamtafel
Stimulans Wikipedia.
Incentive groepsreizen met het bedrijf Individuele incentive reizen Cadeaus Evenementen Individuele arrangementen zoals musicals e.d Toegangskaarten tot publieksevenementen Geld Cursussen prestigieuze en kostbare opleidingen Waardecheques Aandelen of daarvan afgeleide producten. Externe link bewerken. SITE: Society of Incentive Travel Executives. Bronnen, noten en/of referenties.
gebedstijden den haag
incentive Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Dat alleen dwingt ons ertoe de kwestie van de levensstandaard grondiger te bekijken English There must be no incentive, such as the avoidance of special fees to circumvent that requirement expand_moreical. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De bijdragen mogen geen aanleiding zijn om aan die verplichting te ontsnappen Meer bij bab.la. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden Spelaanbeveling Galgje Zin in een spel? Of liever nieuwe woorden leren? Waarom doe je het niet allebei! Nu spelen chevron_right. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
nilfisk
Incentive Beloning verkoopresultaten Stimuleren actie Sales management.
Over wat een incentive is of zou moeten zijn en doen bestaan verschillen van mening. Veel bedrijven en verkoopmanagers van deze bedrijven vinden de waarde van de incentive een vorm van beloning en onderdeel van het totaalsalaris aan de verkoper als een soort van waardering voor de overall prestatie van de verkoper.

Contacteer ons