Resultaten voor wat is incentive

wat is incentive
Incentive Direct Veel gestelde vragen.
Waar moet ik op letten bij de keuze voor een bepaald arrangement? Wat zijn incentives? Een incentive is een beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde veelal zakelijke doelstelling behaald is. Meer specifiek wordt hier vaak een incentivereis bedoeld: een beloningsreis dus.
disfunctioneren
Incentive 9 definities Encyclo.
de incentive zelfst.naamw. Uitspraak: n'sntf' Verbuigingen: incentives meerv. beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Jaar van herkomst: 1984 GVD. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Aanmoedigingspremie 2 Beloning ter aansporing. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/INCENTIVE/1.: 1 Aanmoedigingspremie 2 Beloning ter aansporing. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/INCENTIVE/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
kpn
Incentive Direct Veel gestelde vragen.
Waar moet ik op letten bij de keuze voor een bepaald arrangement? Wat zijn incentives? Een incentive is een beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde veelal zakelijke doelstelling behaald is. Meer specifiek wordt hier vaak een incentivereis bedoeld: een beloningsreis dus.
wasmachine
Definitie incentive reis Incentive Direct.
Wat is een incentive reis? Klik hier voor 60 incentive voorbeelden. Wat is een incentive reis voor ú? Onderzoek heeft uitgewezen dat omzetten met meer dan 25% kunnen stijgen door een goede toepassing van een effectieve incentive campagne gevolgd door een fraaie incentivereis.
delonghi
Incentives, zinvol of onzin? Interne incentives en soorten interne incentives.
Globaal kunnen we twee soorten onderscheiden. De incentive interne incentive die gericht is op de verkopers, een stimulans om de omzetdoelstellingen te realiseren en het incentive externe incentive gericht op klanten, een tool die ingezet wordt om de relatie met klanten te onderhouden.
Promotie pennen
Betekenis Incentive.
Wat betekent Incentive? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Incentive. Je kunt ook zelf een definitie van Incentive toevoegen. 1 prikkel, stimulans, aansporing; 2 prikkelpremie, financiële stimulans Bron: vindpunt.nl. Extraatje dat een institutionele belegger verwerft bij het verstrekken van een moeilijk verkrijgbare lening. Aandeel met extra voorwaarden. Als aandeelhouder Bron: the-web-library.com. Extraatje dat een institutionele belegger verwerft bij het verstrekken van een moeilijk verkrijgbare lening. Aandeel met extra voorwaarden. Als aandeelhouder in een Britse elektriciteitsmaatscha Bron: ondernemersunited.nl. premie Bron: nl.wiktionary.org. Gratuity, either in cash or in the form of a trip or unique experience, with the aim of motivating or rewarding employees, customers or suppliers for their performance, goals reached, or loyalty. Betekenis van Incentive toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen.
e
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie. Een uit dieronderzoek bekend fenomeen is incentive contrast. Als dieren grote beloningen gewend zijn en dan wordt overgestapt op een kleinere beloning, zullen ze daar niet tevreden mee zijn.
wat is incentive.
Home Zakelijk evenement Wat is een incentive? Wat is een incentive? Een incentive is een beloning die medewerkers krijgen als een bepaalde zakelijke doelstelling gehaald is. Dit kan worden uitbetaald in de vorm van extra salaris, een cadeau, een uitstapje of complete reis.

Contacteer ons