Meer resultaten voor wat is incentive

wat is incentive
Incentive 8 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. de incentive zelfst.naamw. Uitspraak: n'sntf' Verbuigingen: incentives meerv. beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Literatuur Een beloning om mensen te stimuleren aan het onderzoek mee te doen. motiverende, stimulerende beloning. Gevonden op http//www.woordpost.nl/archief/incentive.html.: Beloningsreis aangeboden voor reeds geleverde prestaties. Of reis ter stimulering aangeboden om de inzet in de toekomst te stimuleren. Zie ook belasting en promotionele reis aangeboden als prijs bij een wedstrijd. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10965.: een prestatie of aanmoedigingspremie Pleysier 2008. Gevonden op http//kustveiligheid-e.wikidot.com/begrippenlijst.: aansporing toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/incentive.: Jaar van herkomst: 1984 GVD. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Aanmoedigingspremie 2 Beloning ter aansporing. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/INCENTIVE/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
noppenfolie praxis
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter tijdelijke motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers, maar evenzeer voor dieren.
goedkope boomstamtafel
incentive Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Alleen een dergelijke benadering stimuleert daadwerkelijk een milieuvriendelijke planning. English This is to give companies an incentive to achieve such goals. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Dit om een impuls te geven aan bedrijven om mee te werken aan dergelijke doelen. English That alone should be sufficient incentive to treat the question of living standards more fully. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Dat alleen dwingt ons ertoe de kwestie van de levensstandaard grondiger te bekijken. English There must be no incentive, such as the avoidance of special fees, to circumvent that requirement. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De bijdragen mogen geen aanleiding zijn om aan die verplichting te ontsnappen. Meer bij bab.la. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Spelaanbeveling Galgje Zin in een spel? Of liever nieuwe woorden leren? Waarom doe je het niet allebei! Nu spelen chevron_right. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
slotenmaker amsterdam
Incentive Beloning verkoopresultaten Stimuleren actie Sales management.
In voorkomende gevallen wordt een incentivebeleid verward met een bonusregeling en andersom. Over wat een incentive is of zou moeten zijn en doen bestaan verschillen van mening. Veel bedrijven en verkoopmanagers van deze bedrijven vinden de waarde van de incentive een vorm van beloning en onderdeel van het totaalsalaris aan de verkoper als een soort van waardering voor de overall prestatie van de verkoper.
vaatwasmachine
Incentives, zinvol of onzin? Interne incentives en soorten interne incentives.
Globaal kunnen we twee soorten onderscheiden. De incentive interne incentive die gericht is op de verkopers, een stimulans om de omzetdoelstellingen te realiseren en het incentive externe incentive gericht op klanten, een tool die ingezet wordt om de relatie met klanten te onderhouden.
nilfisk
wat is incentive.
Home Zakelijk evenement Wat is een incentive? Wat is een incentive? Een incentive is een beloning die medewerkers krijgen als een bepaalde zakelijke doelstelling gehaald is. Dit kan worden uitbetaald in de vorm van extra salaris, een cadeau, een uitstapje of complete reis.

Contacteer ons