Resultaten voor intellectueel betekenis

intellectueel betekenis
Intellectueel persoon Wikipedia.
Deze mensen werden vervolgens intellectuelen genoemd. Het standpunt van de intellectueel is niet gebonden aan specifieke belangen, waardoor hij vrij is om aan elke belanghebbende partij in een kwestie kritische vragen te stellen. De intellectueel verdedigt soms het standpunt van de universaliteit.
holland casino amsterdam
intellectueel eigendomsrecht betekenis Juridisch woordenboek.
Deze rechten zijn zowel in Nederlandse als internationale wetgeving vastgelegd en beschermen de maker van een creatie tegen onrechtmatige kopieƫn en exploitatie of gebruik van zijn werk of ontwerp zonder toestemming. IE-recht, intellectueel eigendom, intellectual property., Blog artikelen over het begrip intellectueel" eigendomsrecht."
eiken boomstamtafel
Betekenis intellectueel.
1265; Rey, aan Latijn intellctus het waarnemen, het begrijpen; begrip, inzicht, verstand, afleiding van intellegere begrijpen, inzien; ge Bron: etymologiebank.nl. bijvoeglijk naamwoord wat met het verstand te maken heeft Bron: www.muiswerk.nl. Iemand met een grootte verstandelijke ontwikkeling zonder oordeel over andere. anoniem op 2014-08-14. Betekenis van intellectueel toevoegen.
condensdroger
Intellectueel persoon Wikipedia.
Deze mensen werden vervolgens intellectuelen genoemd. Het standpunt van de intellectueel is niet gebonden aan specifieke belangen, waardoor hij vrij is om aan elke belanghebbende partij in een kwestie kritische vragen te stellen. De intellectueel verdedigt soms het standpunt van de universaliteit.
portugese taal
Intellectueel 8 definities Encyclo.
persoon Een intellectueel is een persoon met een grote algemene ontwikkeling, een goed ontwikkeld oordeelsvermogen, die betrokken is bij het maatschappelijk en cultureel debat. Intellectuelen worden vaak beschouwd als de hoeders en voortbrengers van de cultuur. De verzameling van intellectuelen in een maatschappij wordt.
Intellectueel wat is de betekenis en definitie.
Intellectueel wat is de betekenis definitie. Een intellectueel is een persoon met een grote algemene ontwikkeling. Daarnaast heeft deze persoon een sterk ontwikkeld oordeelsvermogen en is hij of zij betrokken bij het maatschappelijk en cultureel debat. De benaming intellectueel is ontstaan uit de Dreyfusaffaire, toen een aantal mensen zich bemoeiden met de onterechte veroordeling van kapitein Dreyfus.
RIASOC Intellectueel persoonlijkheidstype. facebook-outline. twitter-outline. linkedin-outline. mail-outline. whatsapp-outline. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up.
Deze individuen vermijden vaak aardse, commerciƫle of ondernemende activiteiten. Beroepen die bij een intellectueel persoonlijkheidskenmerk passen. Een intellectuele persoonlijkheid werkt graag in een omgeving waarin wetenschappelijke vaardigheden worden gewaardeerd, onafhankelijk werken toegelaten wordt, en de focus ligt op het op originele wijze oplossen van abstracte, complexe problemen.
Intellectueel betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Deze maatregelen zijn met name gerechtvaardigd wanneer elk uitstel voor de houder van een intellectueel eigendomsrecht onherstelbare schade zou veroorzaken. In de wereld van vandaag moeten burgers hun analytische vaardigheden ontwikkelen om de digitale media op intellectueel en emotioneel niveau beter te kunnen begrijpen.
Ik weet niet wat intellectueel is De Groene Amsterdammer.
Twintig jaar geleden was het niet in de mode om intellectueel te zijn. 2 november 1994. Ik weet dus niet meer of ik me een intellectueel moet noemen of niet. Ik weet ook niet wat een intellectueel of een intellectuele houding is.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op intellectueel in het Van Dale Rijmwoordenboek.

Contacteer ons