Zoeken naar intellectueel betekenis

intellectueel betekenis
Intellectueel persoon Wikipedia.
Deze mensen werden vervolgens intellectuelen genoemd. Het standpunt van de intellectueel is niet gebonden aan specifieke belangen, waardoor hij vrij is om aan elke belanghebbende partij in een kwestie kritische vragen te stellen. De intellectueel verdedigt soms het standpunt van de universaliteit.
wasmachine
intellectueel eigendomsrecht betekenis Juridisch woordenboek.
Deze rechten zijn zowel in Nederlandse als internationale wetgeving vastgelegd en beschermen de maker van een creatie tegen onrechtmatige kopie├źn en exploitatie of gebruik van zijn werk of ontwerp zonder toestemming. Categorieen: Intellectueel eigendom Synoniemen: IE-recht, intellectueel eigendom, intellectual property.,
zonwerende folie
Betekenis intellectueel.
Een intellectueel is een persoon met een grote algemene ontwikkeling, een goed ontwikkeld oordeelsvermogen, die betrokken is bij het maatschappelijk en cultureel debat. Intellectuelen worden vaak besc Bron: nl.wikipedia.org. bijvoeglijk naamwoord wat met het verstand te maken heeft Bron: www.muiswerk.nl. Iemand met een grootte verstandelijke ontwikkeling zonder oordeel over andere. anoniem 14 augustus 2014. Betekenis van intellectueel toevoegen.
google advertentie
Intellectueel persoon Wikipedia.
Deze mensen werden vervolgens intellectuelen genoemd. Het standpunt van de intellectueel is niet gebonden aan specifieke belangen, waardoor hij vrij is om aan elke belanghebbende partij in een kwestie kritische vragen te stellen. De intellectueel verdedigt soms het standpunt van de universaliteit.
ontslaggesprek
Intellectueel 9 definities Encyclo.
persoon Een intellectueel is een persoon met een grote algemene ontwikkeling, een goed ontwikkeld oordeelsvermogen, die betrokken is bij het maatschappelijk en cultureel debat. Intellectuelen worden vaak beschouwd als de hoeders en voortbrengers van de cultuur. De verzameling van intellectuelen in een maatschappij wordt.
Intellectueel de betekenis volgens Redactie Ensie.
Intellectueel betekenis definitie. Een intellectueel is een persoon met een grote algemene ontwikkeling. Daarnaast heeft deze persoon een sterk ontwikkeld oordeelsvermogen en is hij of zij betrokken bij het maatschappelijk en cultureel debat. De benaming intellectueel is ontstaan uit de Dreyfusaffaire, toen een aantal mensen zich bemoeiden met de onterechte veroordeling van kapitein Dreyfus.
RIASOC Intellectueel persoonlijkheidstype.
Beroepen die bij een intellectueel persoonlijkheidskenmerk passen. Een intellectuele persoonlijkheid werkt graag in een omgeving waarin wetenschappelijke vaardigheden worden gewaardeerd, onafhankelijk werken toegelaten wordt, en de focus ligt op het op originele wijze oplossen van abstracte, complexe problemen. Je vindt hieronder een korte indicatie van beroepen die bij dit persoonlijkheidskenmerk uit de Holland Codes passen.
Intellectueel betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Deze maatregelen zijn met name gerechtvaardigd wanneer elk uitstel voor de houder van een intellectueel eigendomsrecht onherstelbare schade zou veroorzaken. In de wereld van vandaag moeten burgers hun analytische vaardigheden ontwikkelen om de digitale media op intellectueel en emotioneel niveau beter te kunnen begrijpen.
Ik weet niet wat intellectueel is De Groene Amsterdammer.
Al een jaar of twintig worstel ik met de term intellectueel. Twintig jaar geleden was het niet in de mode om intellectueel te zijn. 2 november 1994 verschenen in uit nr. Ik weet dus niet meer of ik me een intellectueel moet noemen of niet.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op intellectueel in het Van Dale Rijmwoordenboek.

Contacteer ons