Meer resultaten voor stimulans

stimulans
stimulans WikiWoordenboek.
Duits: Stimulans de o. Engels: stimulus en. Frans: stimulant fr m. Spaans: estímulo es m. Het woord stimulans staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd stimulans herkend door.
Eetkamerstoel
Nederlandse synoniemen van stimulans, ander woord voor stimulans.
Synoniemen van stimulans. Puzzelomschrijvingen van stimulans in het puzzelwoordenboek.: Wapen ter aansporing crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
airco zonder slang
Puzzelwoordenboek STIMULANS.
Ook in de database. Stimulans die men in werking stel. Stimulans die men inschakelt cry. Stimulans gericht tot de dapperen. Stimulans met een speld crypt. Stimulans om te gaan roken crypt. Stimulans om uit bed te komen cr. Stimulans van wakker dier crypt.
gemeentehuis dordrecht telefoonnummer
Stimulans 10 definities Encyclo.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter tijdelijke motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers, maar evenzeer voor dieren.
sticks
Stimulans Sappemeer Dagbesteding en Zakelijke zorgverlening.
Welkom bij Stimulans! Wij zijn een professionele, kleinschalige zorgorganisatie die maatwerk levert op het gebied van individuele zorgverlening, begeleiding en dagbesteding. Van hulp bij het aanvragen van een Zorgindicatie tot 24/7 zorgverlening. Vanuit onze visie dat ieder mens uniek is, staat de cliënt bij ons centraal.
e
Praktijk Stimulans.
Welkom op de website van Stimulans, praktijk voor orthopedagogiek en motoriek. Wij bieden onderzoeken, individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan kinderen en jongeren met leer en gedragsstoornissen en/of motorische problemen. U kunt hierbij denken aan sociale vaardigheidstraining, faalangsttraining, motorische training en huiswerkbegeleiding.
Juice
Nieuws Stimulans.
Na een succesvolle pilot te hebben doorlopen zijn de regionale uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen Lekstroom en StimulanS op 1 januari 2017 een nieuwe en omvangrijke samenwerking aangegaan. Via een werkervaringsplaats bij StimulanS zullen een grote groep kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid naar een betaalde baan.
Coaching en training van ondernemers Stimulans Advies en Traning.
Je leert op een succesvolle manier veranderingsprocessen te hanteren in je bedrijf. Je haalt meer rendement uit je medewerkers door het inzicht te verhogen in de sterke kanten van je medewerkers. Mijn naam is Eric Bolwerk, de drijvende kracht achter Stimulans Advies Training.
stimulans Nederlands woordenboek Woorden.org.
Deze woorden beginnen met stimulans.: Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord stimulans. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.

Contacteer ons