Meer resultaten voor ander woord voor stempel

ander woord voor stempel
Miltair Jargon Defensieweb wiki Fandom powered by Wikia.
Is ingevoerd in 2005. Iets op onreglementaire wijze voor elkaar krijgen zie ook: Ritselen OTAS. Organisatie Tabel/Autorisatie Staat: boekwerk waarin vermeld staat uit welk personeel en materieel een eenheid is opgebouwd OTAS-vriend. Indien men de persoon in kwestie niet mag: Van" Rijkswege opgedrongen OTAS-vriend" Ouwe poep. Iets of iemand van de oude stempel.
flipster Taalbank.
Gisteren schreef de Telegraaf over de stempelcultuur onder jongeren. Dat is een nieuw, ander woord voor het hokjesdenken, waarbij mensen gegroepeerd worden door ze in een hokje te plaatsen of er een stempel op te drukken. Stempelcultuur is een onbekend woord, maar of het courant gaat worden valt te bezien.
stempel WikiWoordenboek.
bij inversie tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van stempelen. Het woord stempel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd stempel herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. stempel op website: Etymologiebank.nl. stempel" in: Sijs, N. van der Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen. 2e druk 2002 Veen, Amsterdam / Antwerpen; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordherkomst en opbouw. naamwoord van handeling van stempen" tegenhouden" 1 2. poot onder een meubel of ander huisraad, verticale ondersteuning, stijl.
Zegel ArchiefWiki.
9 Externe verwijzingen. Archiefterminologie voor Nederland en Vlaanderen 2003. Een zegel is een. Hoeveelheid was, metaal of lak waarin met behulp van een stempel of ander hulpmiddel een afbeelding of tekst is aangebracht en welke ter bekrachtiging van een akte daarop of daaraan is bevestigd door de opsteller en andere betrokkenen.
Deze aandelen zijn een stabiele basis IEXGeld.nl.
Een ander bedrijf dat het onder elk economisch gesternte goed blijft doen is McDonald's. Als" het slecht gaat met de economie, krijgt McDonald's' meer aanloop van rijkere klanten, die zich geen duur restaurant meer kunnen veroorloven, licht Schilder toe. Maar" gaat het opwaarts, dan groeit het aantal minder vermogende klanten, omdat zij zich eindelijk een Big Mac kunnen veroorloven." Een kenmerk van low volatility-aandelen is dat ze wel een beetje saai zijn. Ze" gaan meestal niet heel hard omhoog en zijn een stuk minder sexy dan glamourstocks, zoals techaandelen, biotech en bedrijven die zich bezighouden met de internet of things, zegt Schilder. Daarom worden low volatility-aandelen vaak tegen een korting verhandeld. Dit in tegenstelling tot glamourstocks, waar beleggers juist bereid zijn er een hogere koers-winstverhouding voor te betalen.
incentive stimulans ander woord voor stempel.
stempel drukken op werkwoord druk stempel op, drukt stempel op, drukte stempel op, drukten stempel op, stempel opgedrukt. Nederlandse synoniemen van stempel opgedrukt, ander woord voor stempel opgedrukt. Uitgebreide synoniemen voor stempel opgedrukt in het Nederlands. stempel drukken op: stempel drukken op werkwoord druk stempel op, drukt stempel op, drukte stempel op, drukten stempel op, stempel opgedrukt.
Plaatbewerker, de kennisbank voor plaatbwerkingstechnieken met informatie over bewerken van moderne materialen met geavanceerde technieken.
Onder bepaalde condities kunnen hier vervormingen ontstaan van de plaat tussen het stempel en het matrijs oppervlak die zich vertalen in een negatieve terugvering Amada, ABC. Bij het calibreren kan bij voldoende hoge persdruk en scherp bovengereedschap de laatste tot voorbij de neutrale zone in het plaatmateriaal drukken. In dat geval wordt overal de plastische fase bereikt en wordt de terugvering tot vrijwel nul gereduceerd. Een ander probleem dat zich voor kan doen tijdens het buigen is het aanladen van het buiggereedschap.
Gratis online Hidden Object spellen.
Gebruik de zoekfunctie om een spel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe hidden object spellen. Verborgen objecten Verborgen aanwijzingen Verborgen cijfers Verborgen alfabet Zoek de verschillen Downloads.
Alles over zilveren sieraden Lucardi.nl.
In de meeste gevallen wordt hier koper voor gebruikt. In zilveren sieraden zie je een waarborg stempel met het cijfer 925, dit cijfer verwijst naar de hoeveelheid puur zilver in het sieraad, namelijk die 925%. Een leuk feitje om mee af te sluiten: de naam sterling zilver is afkomstig van het oud-Engelse steorling. Sterling betekent met een kleine ster verwijzend naar de zilveren munten die in Normandiƫ voorzien werden van een ster. Het Franse woord esterlin, wat hard betekent, heeft ook bijgedragen aan de term sterling zilver.
Terminologie Informatiebeheer.
Metafoor voor de herinrichting van de ICT-architectuur en bedrijfsprocessen. In het zandlopermodel vormen deze twee aspecten als het ware deflessenhals. Van bovenaf wordt de zandloper gevuld met allerlei ambities en plannen. Aan de onderkant van de zandloper bevinden zich de stakeholders en afnemers van producten en diensten. Hoeveelheid was, metaal of lak waarin met behulp van een stempel of ander hulpmiddel een afbeelding of tekst is aangebracht en welke ter bekrachtiging van een akte daarop of daaraan is bevestigd door de opsteller en andere betrokkenen.
Stempel 16 definities Encyclo.
Bovenste gedeelte van een stamper, al dan niet verbreed, vaak kleverig. De stempel is bestemd voor het opvangen van stuifmeel. Gevonden op http//www.digischool.nl/bi/pbb/search.php.: Een ontwerp, gegraveerd of geƫtst in metaal magnesium, koper of zink dat met of zonder folie in boekbanden wordt afgedrukt.
Synoniemen van stempel; ander woord voor stempel synoniemen.net.
kenmerk, merk, stempel cachet zn.: stempel, zegel afdruk zn.: stempel munt zn.: woordverbanden van stempel grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: kenmerk, merkteken, stempel, onderscheidingsteken, blijk keur.: merk, stempel, indruk stempel.: afdruk, zegel, keur, kenmerk, kenteken, merkteken, teken teken.:

Contacteer ons