Zoeken naar definitie incentive

definitie incentive
Definitie incentive reis Incentive Direct.
Wij hanteren deze laatste zeer ruime definitie. Onze kant-en-klare incentivereizen maar ook onze maatwerk incentivereizen zijn hiervoor zeer geschikt. De betekenis van een incentive reis: heel interessant voor elke verkoop organisatie! Bekijk hier de voorbeelden van incentive reizen. Incentive Direct, Incentive Travel Tips.
ontslag wederzijds goedvinden initiatief werknemer
Incentive wat is de betekenis en definitie. mail.
Incentive wat is de betekenis definitie. Een beloning om mensen te stimuleren aan het onderzoek mee te doen. Alles over Incentive. Laatst bijgewerkt: 20-04-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Basisboek Kwalitatief Onderzoek. Basisboek Kwalitatief Onderzoek. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus.
makelaar heerenveen
Definitie incentive reis Incentive Direct.
Wij hanteren deze laatste zeer ruime definitie. Onze kant-en-klare incentivereizen maar ook onze maatwerk incentivereizen zijn hiervoor zeer geschikt. De betekenis van een incentive reis: heel interessant voor elke verkoop organisatie! Bekijk hier de voorbeelden van incentive reizen. Incentive Direct, Incentive Travel Tips.
teambuilding definitie
Betekenis Incentive.
Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Incentive. Je kunt ook zelf een definitie van Incentive toevoegen. 1 prikkel, stimulans, aansporing; 2 prikkelpremie, financiƫle stimulans Bron: vindpunt.nl. Extraatje dat een institutionele belegger verwerft bij het verstrekken van een moeilijk verkrijgbare lening.
Promotie pennen
Incentive 9 definities Encyclo.
de incentive zelfst.naamw. Uitspraak: n'sntf' Verbuigingen: incentives meerv. beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Jaar van herkomst: 1984 GVD.
advertentie in krant
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter motivatie. Een uit dieronderzoek bekend fenomeen is incentive contrast. Als dieren grote beloningen gewend zijn en dan wordt overgestapt op een kleinere beloning, zullen ze daar niet tevreden mee zijn.
e
Betekenis-definitie incentive fee: Veelvoorkomende vorm van beloning voor de beheerder van een DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
De hoogte van de beloning is afhankelijk van het behaalde rendement. Op basis van de incentive fee ontvangt de beheerder een vast percentage van de winst, waarbij meestal sprake is van een hurdle rate een minimaal rendement dat overtroffen moet worden voordat de manager een beloning ontvangt.
Incentive de betekenis volgens Management begrippenlijst. mail.
Incentive betekenis definitie. Een object, dienst, beloning of iets dergelijks die men iemand in het vooruitzicht stelt, indien hij een gewenst of bepaald gedrag gaat vertonen. De incentive dient tot opwekking van bepaald gedrag. Alles over Incentive. Laatst bijgewerkt: 03-05-2017.
incentives de betekenis volgens Financieel Woordenboek. mail.
incentives betekenis definitie. incentives Engelse term voor stimulansen die een bedrijf werknemers biedt. Incentives kunnen bestaan uit geld, aandelen, opties of andere in geld uit te drukken zaken, maar ook uit autos, mobiele telefoons, vrije dagen of betaald studieverlof. incentive stock plan.
incentive definitie Nederlands.
vertaling en definitie incentive, woordenboek Nederlands-Nederlands online. Voorbeeld zinnen met incentive, vertaalgeheugen. Overwegende dat de beoogde maatregelen dus een geldelijke incentive inhouden, waarmee de militairen, begiftigd met specifieke competenties, kunnen aangemoedigd worden om welbepaalde prestaties te leveren in het belang van de Natie enerzijds en om in dienst te blijven anderzijds.

Contacteer ons