Resultaten voor definitie incentive

definitie incentive
Stimulans Wikipedia.
Een stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief of incentive is een in het vooruitzicht gestelde beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie ter tijdelijke motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers, maar evenzeer voor dieren.
No Deposit Bonus
Incentive 8 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. de incentive zelfst.naamw. Uitspraak: n'sntf' Verbuigingen: incentives meerv. beloning die je motiveert om harder te werken, om een bijzondere prestatie te leveren Voorbeeld: Door incentives voor verkopers zorgt de directie voor ee. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/incentive.: Literatuur Een beloning om mensen te stimuleren aan het onderzoek mee te doen.
goedkope boomstamtafel
Incentive wat is de betekenis en definitie. mail.
Incentive wat is de betekenis definitie. Een object, dienst, beloning of iets dergelijks die men iemand in het vooruitzicht stelt, indien hij een gewenst of bepaald gedrag gaat vertonen. De incentive dient tot opwekking van bepaald gedrag. Alles over Incentive.
tafelkoelkast
Betekenis-definitie incentive fee: Veelvoorkomende vorm van beloning voor de beheerder van een DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
De hoogte van de beloning is afhankelijk van het behaalde rendement. Op basis van de incentive fee ontvangt de beheerder een vast percentage van de winst, waarbij meestal sprake is van een hurdle rate een minimaal rendement dat overtroffen moet worden voordat de manager een beloning ontvangt.
nilfisk
incentives wat is de betekenis en definitie. mail.
incentives wat is de betekenis definitie. incentives Engelse term voor stimulansen die een bedrijf werknemers biedt. Incentives kunnen bestaan uit geld, aandelen, opties of andere in geld uit te drukken zaken, maar ook uit autos, mobiele telefoons, vrije dagen of betaald studieverlof. incentive stock plan.
Incentive wat is de betekenis en definitie. mail.
Incentive wat is de betekenis definitie. Een beloning om mensen te stimuleren aan het onderzoek mee te doen. Alles over Incentive. Laatst bijgewerkt: 20-04-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Basisboek Kwalitatief Onderzoek. Basisboek Kwalitatief Onderzoek. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus.
incentive definitie Nederlands.
incentive in Nederlands. vertaling en definitie incentive, woordenboek Nederlands-Nederlands online. Voorbeeld zinnen met incentive, vertaalgeheugen. Overwegende dat de beoogde maatregelen dus een geldelijke incentive inhouden, waarmee de militairen, begiftigd met specifieke competenties, kunnen aangemoedigd worden om welbepaalde prestaties te leveren in het belang van de Natie enerzijds en om in dienst te blijven anderzijds.

Contacteer ons