Resultaten voor reis betekenis

reis betekenis
Reis 17 definities Encyclo.
Een persoon die op reis is, noemt men een reiziger. Een reis kan worden gemaakt vanuit verschillende motieven. Een vakantie is een reis waarbij een individu of een groep voor een beperkte tijd een verblijf in vrije tijd elders doorbre.
vaatwasmachine
Reis Wikipedia.
Een bedevaart is een tocht naar een oord met een bijzondere religieuze betekenis en een woon-werktrip is een vaste route van huis naar werkplek. Definitie reis" in het openbaar vervoer; reiskosten bewerken. Bij het openbaar vervoer is een reis een tocht waarvoor een enkel tarief geldt en die als eenheid wordt geboekt.
nilfisk
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: reizen. reis de; vm; meervoud: reizen 1 het trekken van een plaats naar een andere; tocht: op reis gaan; enkele reis geen retour r ei zen reisde, heeft, is gereisd 1 een reis maken.
keukenkast boiler
Reizen 5 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/reizen.: 1 Een reis ondernemen 2 Een tocht maken 3 Forenzen 4 Het uitgaan 5 Langstrekken 6 Onderweg zijn 7 Rondreizen 8 Rondtoeren 9 Rondtrekken 10 Toeren 11 Trekken 12 Van plaats tot plaats trekken 13 Zich verplaatsen 14 Zwerven.
seo copywriting
Reis 17 definities Encyclo.
Een persoon die op reis is, noemt men een reiziger. Een reis kan worden gemaakt vanuit verschillende motieven. Een vakantie is een reis waarbij een individu of een groep voor een beperkte tijd een verblijf in vrije tijd elders doorbre.
Reis betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Ze heeft haar reis naar Mexico uitgesteld. Ik wens u een goede reis. Voor enkele dagen is ze op reis vertrokken. Tijdens mijn reis ben ik nooit naar Hiroshima gegaan. Ik reis liever met de trein dan met de vliegtuig.
Oefeningen voor meer betekenis Wat wordt uw reis? Psychologie Magazine.
Oefeningen voor meer betekenis Wat wordt uw reis? Dé zin van het leven is nog altijd niet ontdekt. Maar iedereen kan wel voor zichzelf bepalen wat zijn eigen bestaan betekenis geeft. Deze twee oefeningen voor meer betekenis helpen u in de zoektocht naar een zinvol leven.
Betekenis reis.
Voorbeeld: onze r Bron: www.muiswerk.nl. Betekenis van reis toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen.
Betekenis reizen.
s, die eene reis doet, Bron: dbnl.org. regelmatig werkwoord een tocht maken van de ene plaats naa Bron: www.muiswerk.nl. Betekenis van reizen toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.:
Betekenis van Reis.
Groei en gewichtscurves. Betekenis van Reis. Zoek een andere naam. Reis is een Nieuwe naam voor jongens. Deze naam is nog niet vaak gegeven in de afgelopen 10 jaar in Nederland. Heb je een koortslip? Blijf dan WEG bij baby's!

Contacteer ons